Hoppa till innehåll

PrioNina AB rektor

PrioNina AB rektor

PrioNina rektor att hyra erbjuder interim/konsult/vikarierande/tillförordnad rektor under kortare eller längre tid och efter behov och i överenskommelse.

PrioNina rektorscoach erbjuder handledning, vägledning och coachning för rektorer. Stödsamtal och lärande samtal för ett bättre mående och ett bättre ledarskap. Läggs upp i samråd och enligt önskemål efter ett inledande kartläggningssamtal. Kan ske såväl i grupp som enskilt, på plats i skolan eller i annan lokal. Rektorscoach kan också komma in under utvecklings-, organisations- och förändringsprocesser samt vid upprättande av exempelvis kvalitetsrapporter och rapportsvar.

Sagt om Carolina som rektor

”Carolina är en person med varmt hjärta och öppet sinne. Hon är inlyssnande och flexibel. För henne finns inga problem, enbart lösningar. Tänker stort. Positiv och glad som peppar sina medarbetare och skapar en fin stämning runt sig.” Else, leg. gymnasielärare engelska

~~~~~~~

”Jag vill tacka dig för att du har skymtat förbi i mitt yrkesliv! Jag vill bara säga att du har gjort ett fantastiskt jobb på vår skola. Framför allt med de förutsättningar som fanns, både centralt och här på skolan. Hoppas att vi inte slitit ut dig, utan att du med samma energi, kraft och övertygelse tar dig an nästa uppdrag. Jag har uppskattat dig som rektor. Du har fört oss framåt på ett sådant sätt att vi inte märkt att det egentligen har varit en order 😉 Du vet vad du vill samtidigt som du i lagom dos är lyhörd. Förmågan att fatta beslut tackar jag särskilt för, det var länge sedan . . .” Kerstin, Syv, grundskola

Pressmeddelande våren 2015

 ”Grönt ljus för Praktiska Gymnasiet Falun! Praktiska Gymnasiet Falun har nyligen blivit inspekterade av Skolinspektionen och fått godkänt utan en enda anmärkning. Ett beslut som grundar sig i den skolutveckling som Praktiska Gymnasiet Falun drivit de senaste åren. – Att se till elevernas bästa är alltid det viktigaste för oss, säger Carolina Browall rektor på Praktiska Gymnasiet Falun. Vi är ett härligt arbetsteam som ständigt arbetar med att hålla en hög kvalitet på våra utbildningar med målet att göra eleverna attraktiva på arbetsmarknaden.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 2 =